ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο κ. Ισίδωρος Μέξης και η ομάδα του, σας παρέχουν υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης που απαντούν σε κάθε σας επιθυμία και προτίμηση. Επιλέξτε μία από τις υπηρεσίες για περισσότερες πληροφορίες:

Κούρεμα

Ελάτε να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε μαζί το κούρεμα που ταιριάζει απόλυτα στη προσωπικότητα αλλά και τις ανάγκες σας!

Χτένισμα

Αισθανθείτε μοναδική σε κάθε περίσταση, με το χτένισμα που αναδεικνύει το στυλ και τα χαρακτηριστικά σας!

Νυφικό Χτένισμα

Εμπιστευθείτε τις γνώσεις και τη φαντασία μας και μη διστάσετε, την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας, να τραβήξετε επάνω σας όλα τα βλέμματα!

Βαφή - Ανταύγειες

Οι έμπειροι τεχνίτες μας είναι εδώ για να σας ακούσουν, να σας δώσουν συμβουλές και να σας «χαρίσουν» τα πιο όμορφα και φυσικά χρωματικά αποτελέσματα!

Περμανάντ - Ισιωτική

Εντυπωσιακές μπούκλες ή ίσια μαλλιά… τεχνικές εργασίες που θα σας δώσουν τις πρακτικές λύσεις που ζητάτε, χωρίς να έχει επηρεαστεί η δομή της τρίχας!

Extensions

Αποκτήστε το πλούσιο μήκος μαλλιών που ονειρεύεστε…extensions από φυσική τρίχα και τοποθέτηση με τις πιο προηγμένες μεθόδους. Δώστε στην εμφάνισή σας μια διαφορετική «διάσταση»!

Αγωγές μαλλιών - spa

Ιδέες φροντίδας και προτάσεις για την υγεία και την περιποίηση των μαλλιών! Συμβουλευθείτε άμεσα τους συνεργάτες μας!

Μακιγιάζ

Γνωρίστε τις υπηρεσίες επαγγελματικού μακιγιάζ που προσφέρουμε και νιώστε πιο όμορφη και πιο ελκυστική. Επίσης ακολουθείστε μερικές «έξυπνες» συμβουλές για καθημερινή εφαρμογή!

Μανικιούρ - Πεντικιούρ

Ολοκληρώστε τη φροντίδα του εαυτού σας με την περιποίηση των άνω και των κάτω άκρων σας. Πάντα δε ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής, ενώ για το χρώμα των νυχιών σας μπορείτε να διαλέξετε από την παλέτα χρωμάτων της essie!

Μασάζ

Απολαύστε μια απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης! Απαλλαγείτε από την ένταση και «γεμίστε» με μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας!

Ξύρισμα

Το παραδοσιακό ξύρισμα δεν είναι απλώς μια ολοκληρωμένη περιποίηση για τον άνδρα, αλλά και μια ξεχωριστή ιεροτελεστία που κάθε άνδρας οφείλει στον εαυτό του. Ο κ. Ισίδωρος Μέξης έχει διδαχθεί τα μυστικά της τέχνης του ξυρίσματος από τον πατέρα του και σήμερα είναι έτοιμος να σας τα προσφέρει… Έτσι, στο κομμωτήριο «ISIDOROS MEXIS» μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ άλλων και τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Θα απολαύσετε την αίσθηση που θα σας δώσει το ξύρισμα με τον παραδοσιακό τρόπο… ζεστές πετσέτες για αρχή, βαθύ ξύρισμα με φαλτσέτα και στο τέλος ευεργετικό μασάζ με προϊόντα ενυδάτωσης και φροντίδας. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται αποστειρώνονται σε ειδικό κλίβανο.

Προϊόντα για το σπίτι

Συνεχίστε την φροντίδα των μαλλιών σας στο σπίτι με τη χρήση ειδικών επαγγελματικών προϊόντων από τη Schwarzkopf Professional και τη L’oreal. Ζητήστε από τους συνεργάτες μας να σας ενημερώσουν για την αποτελεσματικότητα και τη χρήση τους!